NHL:n pudotuspelit ovat tunnetusti aikaa, missä pikku pipejä ei tunneta. Itse asiassa kyseiset pipit saattavat olla meille tavallisille tallaajille hiukan isompaakin laatua, kuten, sanotaanko nyt vaikka, että murtuneita käsiä.

Nimittäin siinä missä Erik Karlsson kamppaili keväällä kantapään hiusmurtumien kanssa, pelasi Nashville Predatorsin James Neal pudotuspelien kaksi viimeistä kierrosta murtuneen käden kanssa.

Asiasta kertoi joukkueen palkkalistoilla oleva Thomas Willis, joka paljasti tiedon Twitter-tilillään.

Nealin heikkoa virettä loppukeväästä ihmeteltiin aika-ajoin, mutta nyt tähän on löytynyt syy. Neal nimittäin teki viimeiseen kymmeneen otteluun ainoastaan yhden maalin.

Willisin mukaan Neal mursi kätensä Anaheim Ducks -sarjan ensimmäisessä osaottelussa, mutta tästäkin huolimatta hyökkääjä onnistui iskemään kyseisen kamppailun voittomaalin.

Kaiken kaikkiaan Neal pelasi pudotuspeleissä täydet 22 ottelua, joissa hän viimeisteli kuusi maalia ja yhteensä yhdeksän tehopistettä. Tilastot olisivat toki voineet olla parempaa luokkaa siinä vaiheessa, jos hän olisi saanut tahkota kevään läpi terveen käden kanssa.