Kaikki eivät olleet Pittsburghissa täydellisellä juhlatuulella, kun Penguins rynnisti muutama päivä sitten Stanley Cupin mestariksi jo toista kertaa putkeen.

Siinä missä kaupungin kaduilla juhlittiin railakkaasti, olivat paikalla myös luonnollisesti tv-kamerat ja toimittajat, jotka uutisoivat karnevaalitunnelmasta eri tv-kanaville.

Yksi näistä oli KDKA-TV, jonka toimittaja Bob Allen nousi internetissä lopulta lähes viraaliksi ilmiöksi. Hän nimittäin ei selvästikään pitänyt kameran eteen rynnineistä metelöivistä faneista.

– Minä en ole vihainen kenellekään näistä ihmisistä, mutta heidän on todella tiputettava äänensävyään ja antaa meidän tehdä työmme. Tämä on ollut rankkaa, koska yleisö täällä ”pitää ainoastaan hauskaa”, selvästi ärtynyt Allen kertoi sarkastiseen sävyyn.

Allen piti kameran edessä pitkän palopuheen, minkä aikana hän muun muassa vihjaili hänen ympärillään häärineitä faneja poistumaan piakkoin paikalta.

– Heidän on oltava täältä poissa seuraavan 90 minuutin aikana, koska niin poliisi määräsi, Allen kertoi, minkä jälkeen hän tönäisi kameran eteen tulleen katsojan pois kuvista.

Katso hulvaton videopätkä alta.