Pittsburgh Penguinsin mestaruusjuhlista on levinnyt sosiaaliseen mediaan melkoinen määrä sisältöä.

Yksi oksettavimmista hetkistä nähtiin, kun Pittsburghin kaduilla eräs Penguinsin t-paitaa yllään kantanut fani söi raakaa monnia.

Tämä luonnollisesti liittyi Penguinsin finaalivastustajana toimineen Nashville Predatorsin fanien tapaan heittää kaukaloon kyseistä kalalajia. Se oli siis ikään kuin kuitti kaikille Predators-faneille.

Kyseinen tempaus on saanut paljon kritiikkiä somessa ja nyt tämän 22-vuotiaan AJ Alleynen maine on vielä voimakkaammin vaakalaudalla: hän oli juhlimassa Penguinsin Stanley Cup -voittoa, vaikka on seuran verivihollisena toimivan Philadelphia Flyersin fani.

– Olen Phillystä ja olen myös Flyers-fani, hän toteaa naurahtaen The Pittsburgh Post Gazettelle.

– En ole ollut mikään jättimäinen Pittsburgh-fani, tai mitään sellaista, mutta silti kannatan Penguinsia ja Steelersiä (Pittsburghin NFL-joukkue) jonkin verran. En pidä myöskään Predatorsista, enkä usko kenenkään pitävän, joten kannatin Penguinsia.

Joku voisi tässä kohtaa heittää, että kyseessä on melkoinen Glory Hunter, jos hän pystyy Flyers-fanina kannattamaan Penguinsia.

– Tiedän heidän keskinäisen historian, joka vallitsee molemmin puolin Pennsylvaniaa, ja kannatan aina sataprosenttisesti Phillyn joukkueita, mutta Pittsburghissa asuminen on kasvattanut minusta fanin.

Ehkä Penguins- ja Flyers-faneilla onkin vihdoin jotain yhteistä: voisi nimittäin kuvitella, että kummassakaan kuppikunnassa ei juuri arvosteta tämän kaverin toimintatapoja.