Nashville Predators pelaa ensi yönä selkä seinää vasten, kun Stanley Cupin finaalisarja Pittsburgh Penguinsia vastaan on ensimmäistä kertaa katkolla. Pelinäyttämönä on Predsin villi kotiareena.

Kohtalonpelin alla Predatorsin leiriin on kantautunut huonoja uutisia. Top 4 -puolustaja Ryan Ellisin pelaaminen on nimittäin epävarmaa kanadalaisen jäätyä pois joukkueen lauantain vapaaehtoisista harjoituksista. Ellis jätti ottelusarjan viidennen pelin toisessa erässä loukkaantumisensa vuoksi kesken.

Ellisin merkitys Nashvillelle on suuri. Sen tietää myös joukkueen ykköspakki Roman Josi.

– Hän on tietysti iso palanen puolustustamme. Hän on ollut uskomaton koko kauden. Hän on ollut loistava pudotuspeleissä. Hänen vaistonsa ovat todella hyviä. Hän tekee aina oikeat liikkeet ja on suuri johtaja joukkueellemme, sveitsiläinen hehkutti Ellisin tärkeyttä NHL.comille.

Ellis on ollut pudotuspeleissä todella tehokas. Puolustajalla on 21 otteluun kasassa tehot 5+8=13.

Predators tarvitsee kuutospelissä huomattavasti edellistä paremman esityksen. Pens nimittäin höykytti viime pelissä kotonaan Nashvillen porukkaa nöyryyttävin 6-0-lukemin.

Colin Wilsonin mukaan itseluottamus on edelleen joukkueen tallessa.

– Levottomuudella voittaa usein pelejä. Me olemme mielestämme levoton joukkue. Hekin ovat, joten siitä tulee mielenkiintoinen peli. Olimme tässä asemassa viime vuonna lähes samalla ryhmällä. Siinä ei siis ole mitään uutta, Wilson kiteytti.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.