Minnesota Wildin tilanne laajennuvarauksen suhteen ei ole paras mahdollinen, sillä joukkueella jää auttamatta moni kova tekijä suojaamatta.

Tämän vuoksi se suunnitteleekin tällä hetkellä ainakin yhtä vaihtokauppaa, jotta se ei juodu luopumaan tietyistä pelaajista ilmaiseksi laajennusvarauksen myötä.

Nimittäin Star Tribunen arvostettu kiekkotoimittaja Michael Russo kertoi podcastissaan, että Wild tulee suojaamaan joko Matt Dumban tai Jonas Brodinin ja toisen heistä se aikoo kaupata toisaalle.

Russo korosti, että kaupattavaksi on joutumassa mitä luultavimmin Dumba, joten Brodinin pelit näyttänee jatkuvan myös tulevaisuudessa Wildin paidassa.

Eric Staal jäämässä ilman suojausta?

Russo avasi Wildin suojauspolitiikkaa myös hyökkääjien osalta, ja hänen mukaansa tällä hetkellä on mahdollista, että viime kesän hankinta Eric Staal olisi jäämässä ilman suojausta.

Wild suosisi tässä tapauksessa nuoremman Jason Zuckerin jäämistä organisaatioon, sillä Staal on ensi kaudella jo 33-vuotias.

Samalla se luultavasti yrittää houkutella Vegas Golden Knightsia nappaamaan riveihinsä mielummin Staalin, kuin suojaamattomaksi jäävän puolustajan, Marco Scandellan.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.