Ex-NHL-hyökkääjä John Scottilta nähtiin eilen harvinainen avautuminen, jonka kohteena oli Nashville Predatorsin tähtipuolustaja PK Subban.

– En pidä hänestä. Kun hän on jäällä, hän on täyttä roskaa. Hän käyttäytyy kuin mikäkin iso kiho, ja hän luulee olevansa parempi, kuin kukaan muu, Scott kertoi Puck Daddyn Greg Wyshynskin mukaan.

Nyt kolossaalinen ex-peluri on kuitenkin puolustellut sanomisiaan. Mies on antanut kyseisen kommentin jo yli puolitoista vuotta sitten, minkä jälkeen moni asia on muuttunut. Scott ei kuitenkaan perunut sanomisiaan, mutta halusi korjata niitä.

– Minä rehellisesti sanottuna vihasin kaikkia, joita vastaan pelasin, joten tässä ei ole mitään henkilökohtaista PK:ta kohtaan. En ollut tavannut häntä silloin, kun sanoin nuo asiat, ja nyt kun olen tavannut hänet henkilökohtaisesti, niin olen huomannut hänen olevan hyvä kaveri kaukalon ulkopuolella, Scott kertoi TSN:n mukaan.

– Jäällä sen sijaan en pidä hänestä, enkä aio muuttaa sanojani muuksi. En pitänyt pelata häntä vastaan enkä tykkää niistä tavoista, miten hän pelaa. On sallittua olla pitämättä pelaajista, eikä kaikki ole aina sateenkaaria ja perhosia. Pyydän teitä kaikkia lopettamaan vihaisten twiittien lähettelyn.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.