Tampa Bay Lightning esitteli kolme viikkoa sitten uuden konseptin, joka tuo pelaajat lähemmäs faneja.

Normaalisti fanit ovat tottuneet siihen, että he saavat tavata idoleitaan esimerkiksi kauppakeskuksissa ja erilaisissa fanitapaamisessa. Lightning otti kuitenkin askeleen virtuaalisempaan suuntaan, kun se tarjosi eräälle fanille, Shaun Eggerille, mahdollisuuden tavata idolinsa hieman erikoisemmassa merkissä – nimittäin Battlefield 1 -pelin parissa.

Eggeristä tuli pelissä joukkuetovereita J.T. Brownin ja Tyler Johnsonin kanssa. Egger osallistui Lightning-pelaajien kanssa pelisessioon, jossa he pelasivat Battlefield 1 -peliä ja lähettivät sitä samalla muille.

– He ovat eturivin pelaajia ja olen nöyrä fani, mutta se oli kuin ystävien välinen yhteys, Egger kommentoi pelisessiotaan The Tampa Bay Timesille.

– Se pelasti päiväni, viikkoni ja kuukauteni. Minä tulen kehuskelemaan tällä.

Brown aktiivisena pelaajana

Lightning pelaajista Brown myöntää olevansa aktiivinen pelaaja ja samalla myös aktiivinen striimaja eli pelilähetysten lähettäjä. Hän lähettää peliään Twitchin kautta, ja hänellä on jo yli 2000 seuraajaa.

Brown ei ole ainoa huippu-urheiluja, joka jakaa pelihetkiään muille ihmisille. Muutamat painijat sekä San Francisco Giantsin baseball-pelaaja Hunter Pence ovat myös aktiivisia Twitchin käyttäjiä.

– Pelaisin näin joka tapauksessa. Tämä on vain hauska tapa integroitua fanien kanssa. Ja se tavallaan näyttää, että olemme tavallisia ihmisiä. Haluan olla fanien kanssa, enkä vain jääkiekonpelaajana, Brown kertasi kokemuksiaan.

Mikäli haluat haastaa Brownin esimerkiksi NHL 17 -pelissä, ota seurantaan Brownin Twitch-tili, JTBrown23, jolla hän lähettää pelejään yleensä keskiviikkoisin. Brown kyselee lähetyksen aikana, ketkä haluaisivat pelata häntä vastaan. Brown pelaa Xbox-konsolilla.