Peter Laviolette liittyi samaan joukkioon Scotty Bowmanin kanssa – ”Tarkoittaa sitä, että olen saanut paljon potkuja”

© Kuva: Getty Images

Päävalmentaja Peter Laviolette teki viime yönä kovan tempun, kun miehen luotsaama Nashville Predators marssi Stanley Cupin finaaleihin.

Se tarkoitti samalla sitä, että Laviolette on ollut nyt kolmen seuran päävalmentaja, jonka joukkue on pelannut NHL:n finaaleissa. Liigan historia tunsi aiemmin vain kolme muuta nimeä, jotka ovat kyenneet samaan: Scotty Bowmanin, Dick Irvinin sekä Mike Keenanin.

– Se tarkoittaa luultavasti sitä, että olen saanut paljon potkuja. Olen todella onnekas saadessani työskennellä täällä, ja kiitollinen GM David Poilelle, joka tarjosi aikanaan työtä minulle. Ja kun asiat ovat näin, et ajattele mitään muuta kuin sitä, että pääset tulemaan joka päivä töihin, Laviolette kertoi ottelun jälkeen The Scoren mukaan.

– Minulla on paljon mahtavia äijiä pukuhuoneessa, joiden kanssa saan työskennellä päivittäin. Emmekä ole tehneet tänä vuonna paljoa muuta, kuin kehittyneet jatkuvasti paremmiksi. Nyt löydämme itsemme asemasta, että pääsemme taistelemaan Cupista.

Laviolette on voittanut Stanley Cupin Carolina Hurricanesin päävalmentajana vuonna 2006, minkä lisäksi hän johdatti Philadelphia Flyersin finaaleihin keväällä 2010.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!