Tässä vaiheessa kautta useat seurat, joilla ei ole vielä valmentajaa ensi kaudella, ovat aktiivisesti katsastamassa valmentajamarkkinoita.

Tällä hetkellä ainoastaan Florida Panthers ja Buffalo Sabres ovat enää ilman päävalmentajaa, sillä Dallas Stars ja Los Angeles Kings löysivät uudet päävalmentajat erottujen valmentajien tilalle.

Erityisesti Panthersin tilanne on mielenkiintoinen, sillä paikallislehti The Sun Sentinel on raportoinut, että Panthers olisi kiinnostunut entisen puolustajan Phil Housleyn palveluksista. Housley toimii tällä hetkellä Nashville Predatorsin apuvalmentajana, joten neuvottelut hänen kanssaan tapahtuisivat vasta, kun Predatorsin pelit päättyisivät.

Myös Sabresin on uskottu olevan Housleyn perässä, sillä hän pelasi kahdeksan kauden ajan buffalolaisseurassa.

Housley on peliuransa jälkeen toiminut valmennustehtävissä NHL:ssä vain apuvalmentajan roolissa, mutta häneltä löytyy nuorten maailmanmestaruus vuodelta 2013, kun hän toimi Yhdysvaltojen päävalmentajana.

Housley on kerännyt arvostusta Predatorsin pelaajien joukossa ja hänen pelaajataustansa on noussut esille myös valmennuksessa.

– Hän tuo niin erilaisen elementin valmennukseen, koska hän oli pelaajana sellainen kuin oli. On mahdollista, että hän näkee pelin eri tavalla kuin kukaan muu, joka on koskaan pelannut tätä lajia, Predatorsin puolustaja P.K. Subban totesi hiljattain NHL.comille.

– Kun hän puhuu, minulle merkitsee vain se, mitä hänen suustaan tulee.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.