Ottawan ehdottomasti juhlituin sankari viime lauantaina oli hyökkääjä Kyle Turris, joka iski Senatorsille elintärkeän maalin New York Rangers -sarjan viidennen ottelun jatkoerässä.

Tämän myötä Senators nappasi sarjassa 3-2-johdon, ja kun sarja etenee seuraavaksi Manhattanille, on Senatorsilla mahdollisuus lyödä homma pakettiin ja edetä Itäisen konferenssin finaaleihin.

– Me olisimme joko voittaneet tai hävinneet. Nyt kaikki toimi loistavasti ja onnistuin tekemään maalin ja kaikki olivat iloisia, Turris kertoi Sportsnetin mukaan.

Sanojensa mittainen mies

Turris oli lupautunut menemään samana päivänä Capital City Condorsin kauden päättävään juhlatilaisuuteen. Kyseinen joukkue on perustettu Ottawan alueen erityislapsille.

Monessa tapauksessa pelaajat olisivat varmasti peruuttaneet menonsa, mutta ei Turris, sillä hän halusi pitää sanastaan kiinni. Hänen ei myöskään tarvinnut pettyä, sillä häntä vastassa oli näky, jota hän ei tule unohtamaan koskaan.

– Se oli toinen asia illasta, mitä en tule koskaan unohtamaan. Julie (vaimo), Beckett (poika) ja minä kävelimme juhlasaliin – jossa oli pakko olla vähintään muutama sata ihmistä – ja lapset juoksivat luoksemme ja antoivat meille kunnon halauksia. 30 tai 40 lasta ja se oli jotakin sellaista, mitä en tule koskaan unohtamaan.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.