Nashville Predators on eittämättä ollut kevään suurin komeetta. Takana on nyt ottelusarja Chicago Blackhawksia vastaan, minkä se hoiti puhtain lukemin, 4-0.

Tällä hetkellä Predators pelaa paikasta Läntisen konferenssin finaaleihin, kun sillä on toisella kierroksella vastassaan St. Louis Blues. Tätä sarjaa se johtaa vastaavasti otteluvoitoin 3-1, joten finaalipaikka on enää yhden voiton päässä.

Joukkueiden edellinen ottelu oli kaikessa yksinkertaisuudessaan todella tiukka, sillä Predators kukisti Bluesin lukemin 2-1.

Ensimmäinen maalikin näki päivänvalonsa vasta kolmannessa erässä, kun ilmiömäisessä vireessä oleva puolustaja, Ryan Ellis, onnistui iskemään kiekon Bluesin nuottaan.

Ilmeisesti tätä hetkeä oli odoteltu Predatorsin penkillä jo pitkään, sillä vaihtoaitiota kohti kohdistettu kamera tallensi mahtavan hetken petopaitojen juhlista. Mukana oli myös päävalmentaja Peter Laviolette, jonka reaktio oli kenties kaikista parhain.

Tilanne oli hauska etenkin siitä syystä, että Laviolette on yleensä totuttu näkemään joukkueen penkillä tympeäkasvoisena, joka ei turhasta juhli. Nyt sellaiseen oli kuitenkin ilmeisesti todella aihetta – ainakin Lavioletten reaktiosta päätellen.

Thomas Willis

@TomAWillis
Wow check out Peter Laviolette after the #Preds goal. #STLvsNSH

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.