Kun puhutaan NHL:n parhaasta puolustajasta, ei tällä hetkellä ole kuin yksi vaihtoehto: Ottawa Senatorsin Erik Karlsson.

Tästäkin huolimatta liigan kuumin puolustaja tulee toisesta suunnasta, tarkemmin sanottuna Nashvillestä.

Predatorsin Ryan Ellis on nimittäin tällä hetkellä täysin käsittämättömässä vireessä, sillä hän on tehnyt vähintään yhden tehopisteen nyt seitsemässä peräkkäisessä ottelussa.

Ellis on tehnyt pisteputkensa aikana neljä maalia ja yhteensä yhdeksän tehopistettä. Putki sai jatkoa viime yönä, kun Predators kohtasi tärkeässä ottelussa St. Louis Bluesin. Voitolla tennesseeläisryhmä siirtyisi sarjassa 3-1-johtoon, kun taasen tappiolla ottelupari olisi tasan 2-2.

Predators hoiti homman kuitenkin kotiin, kiitos erityisesti Pekka Rinteen. Myöskään Ellisin panosta ei sovi vähätellä, sillä hän iski ottelun ensimmäisen maalin kamppailun kolmannessa erässä.

Samalla Ellis piti pisteputkensa elossa, mikä tekee hänestä yhden koko NHL:n kuumimmista pelaajista. Liigan pistepörssissä Ellis on sijalla seitsemän, tasapisteissä muun muassa Ryan Getzlafin kanssa.

Puolustajien pistepörssissä Ellis on sen sijaan kärjessä, kun takana tuleva Karlsson on tehnyt pisteen vähemmän. Hänellä on myös tilillään yksi ottelu enemmän, kuin Ellisillä.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.