Kun NHL:n pudotuspelit siirtyvät ensimmäiseltä kierrokselta eteenpäin, siirtyvät kaikki televisiointioikeudet NBC Sportsin haltuun.

Pohjois-Amerikassa joukkueiden omat kuvausryhmät ja selostajat vastaavat runkosarjan sekä pudotuspelien ensimmäisen kierroksen läpiviennistä, mutta sen jälkeen koittaa aika, jota NHL-fanit eivät voi sietää: ottelut siirtyvät NBC Sportsille.

Ongelma on ennen kaikkea tämä: kukaan ei tunnu tykkäävän selostaja Doc Emrickistä, asiantuntija Mike Milburysta, vaihtoaitioissa pomppivasta Pierre McGuiresta saatika varsinaisessa asiantuntijatiimissä istuvasta Mike Milburysta.

Itse asiassa fanit ovat vaatineet jo vuosien ajan Milburyn erottamista ja seuraavassa annamme muutaman esimerkin muodossa syyt sille, miksi hänet on haluttu jo pitkään ulos:

  • Kutsui suorassa lähetyksessä Sidney Crosbya ja Evgeni Malkinia crack-riippuvaisiksi
  • Oli avoimesti pettynyt siihen, ettei St. Louis Bluesin pelaajat antaneet San Jose Sharksin pelaajille aivotärähdyksiä (Joe Thornton tanssi tuossa ottelussa)
  • Sanoi, että muiden joukkueiden pitäisi pysäyttää Corey Perry satuttamalla tätä kivuliaasti ja pysyvästi

Edellä on mainittuna vain siis muutama Yahoo! Sportsin esille kaivama vakava möläytys, joka Milburylta on kuultu.

Viimeisimpänä listalle voidaan lisätä hänen päätöksensä kutsua Nashville Predatorsin PK Subbania, joka tanssahteli rennosti St. Louis Bluesia vastaan pelatun ottelun alkulämmöissä, suorassa lähetyksessä ”pelleksi”. Tämän lisäksi hän kertoi Subbanin käytöksen olevan huolenaihe koko hänen joukkueelleen.

Sinällään Milburyn, siis virallisista virallisimman ”asiantuntijan”, kommentti on enemmän kuin huvittava, sillä Subban vetää lämmittelynsä ottelusta toiseen samanlaisella kaavalla. Lisäksi hänen rentoa asennettaan arvostetaan todella laajasti ja vain Milburyn kaltaisilla vanhan koulukunnan jäärillä on ongelmia ymmärtää tätä, kuten Yahoo! Sports huomauttaa.

Onneksi fanit kuitenkin ymmärtävät, mitä on nykypäivä, kuten fanin juliste ja samalla loistava piikki NBC:n suuntaan osoittaa.

Preds Warmup Signs

@PredsSigns
It's round 2, game 2, and I'm hoping to see @PKSubban1 show us some moves! We love it when you dance, PK! #STLvsNSH #dancing #Preds #sign

Valtaosa yhdysvaltalaisista NHL-faneista on erittäin turhautuneita siihen, ettei heillä ole mitään muuta mahdollisuutta, kuin katsoa pudotuspelilähetykset NBC:ltä vuosi toisensa jälkeen ja vähintään vielä seuraavien neljän vuoden ajan.

Samaan aikaan NHL Networkilla, siis NHL:n omalla televisiokanavalla, on upea asiantuntijatiimi Kevin Weekesin, Mike Ruppin, Mike Johnsonin ja Ryan Whitneyn johdolla, mutta sen sijaan fanit joutuvat pettyneinä kuunnella tätä NBC:n tiimiä, jota kukaan ei pysty sietämään.

Robert Maynard

@robmaynard1020

Preds Warmup Signs

@PredsSigns
It's round 2, game 2, and I'm hoping to see @PKSubban1 show us some moves! We love it when you dance, PK! #STLvsNSH #dancing #Preds #sign
Oh and Mike in case you forgot it's you that's the clown. It's you who is watching PK playing in the playoffs from the broadcast booth

Milbury ja kumppanit saavatkin jatkuvasti lokaa niskaansa sosiaalisessa mediassa, kuten vaikkapa yllä olevassa Robert Maynardin twiitissä: ”Mikäli Mike pääsit unohtamaan, niin sinä olet se pelle. Sinä olet se, joka katsoo selostusaitiosta, kun PK pelaa playoffeja.”

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.