NHL:n pudotuspeleissä on nähty tähän mennessä uskomattomia suorituksia. Näitä löytyy oikestaan jokaiseen lähtöön, mutta tällä kertaa otetaan pieni katsaus puolustajien otteisiin.

Näiden mukaan mahtuu muun muassa Anaheim Ducksin tulokaspuolustaja Shea Theodoren uskomattoman hyvä ensimmäinen kierros Calgary Flamesia vastaan, PK Subbanin huippusuoritus St. Louis Bluesia vastaan sekä Ottawa Senatorsin Erik Karlssonin uskomattoman monipuolinen pelaaminen läpi alkukevään.

Tai entäpä sitten Edmonton Oilersin Adam Larssonin kaksi maalia ja yhteensä kolme tehopistettä Anaheim Ducksia vastaan ottelusarjan ensimmäisessä kamppailussa.

Muitakin löytyy, mutta nyt pureudututaan eritoten yhteen pelaajaan: Nashville Predatorsin Ryan Ellisiin.

Mies iski nimittäin viime yön ottelussa St. Louis Bluesia vastaan kaksi tehopistettä (1+1), minkä ansiosta miehen pisteputki kasvoi jo viiden ottelun mittaiseksi. Se on vakuuttava saldo, sillä Predators on pelannut kevään peleissä nyt kuusi kamppailua.

Pisteputkensa aikana Ellis on tehnyt nyt kaksi maalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä. Näiden turvin Predators-luutija on noussut varkain koko NHL:n puolustajien pistepörssin kärkeen.

Mutta tästäkään huolimatta miehestä ei ole puhuttu mediassa juuri mitään.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.