Buffalo Sabres teki äskettäin odotetun tempun, kun se vapautti päävalmentaja Dan Bylsman ja GM:nä toimineen Tim Murrayn palveluksistaan. Tämä tarkoitti samalla sitä, että seura joutuu etsimään itselleen korvaavat tekijät.

Päävalmentajan etsinnöistä ei ole juurikaan kuulunut, mutta uuden GM:n kohdalla tilanne on toinen.

Sabres on nimittäin raporttien mukaan laajentanut etsintöjään aavikolle, toisin sanoen Arizonaan ja siellä majailevaan NHL-seuraan, Coyotesiin.

Kojoottien GM:nä toimiva John Chayka on nimittäin herättänyt mielenkiintoa newyorkilaisseuran sisällä, vaikkakin 27-vuotiaalla on vielä neljä vuotta nykyistä sopimustaan jäljellä.

Chayka on tehnyt epäilijöistä huolimatta Coyotesissa hyvää työtä, sillä hän onnistunut nuorentamaan kokoonpanoa oikealla tavalla, ja vaikka menestystä ei vielä ole tullutkaan, on sitä odotettavissa tulevaisuutta ajatellen.

Ja Sabres oli pitkään samassa asemassa, mutta nyt kun se onnistui vahvistumaan paperilla täksi kaudeksi, olisi siltä ollut lupa odottaa edes jonkinlaista taistelua pudotuspelien suhteen.

Mutta lopputiivistyksenä on todettava, että Sabresin on turha unelmoida Chaykan palkkaamisesta. Coyotes on nimittäin raporttien mukaan vankasti sitä mieltä, että se ei anna Buffalolle lupaa neuvotella nykyisen GM:nsä kanssa uudesta sopimuksesta.

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.