Jääkiekon MM-kisoihin on aikaa enää yhdeksän päivää, minkä jälkeen pitkä odotus on vihdoin ohi. Odotettavaa Suomen osalta on etenkin siinä, miten nuoret tähdet, kuten Sebastian Aho ja Jesse Puljujärvi, tulevat omassa urakassaan onnistumaan.

Suomi ei nimittäin saanut jalkeille parasta mahdollista kokoonpanoaan, joskin mukana on yllämainitun kaksikon lisäksi muun muassa Valtteri Filppula. Se on kuitenkin enemmän kuin yllätysvalmis, kuten myös historia antaa odottaa.

Yllätystä pyrkii tekemään myös kisojen toinen isäntämaa Ranska, joka sai jalkeille kilpailukykyisen ryhmän.

Toki sen riveistä löytyy myös paljon pelaajia, jotka eivät tasoltaan vastaa Euroopan huippua. Tämä nyt ei toisaalta ole kenellekään yllätys, sillä onhan kyseessä niinkin pieni kiekkomaa, kuin Ranska.

Siitäkin huolimatta sen riveistä löytyy myös kovia tekijöitä; mukaan kun tulivat esimerkiksi Dallas Starsin Antoine Roussel, Philadelphia Flyersin Pierre-Édouard Bellemare, New Jersey Devilsin Yohann Auvitu, CSKA Moskovan Stéphane Da. Costa sekä Kunlun Red Starin Damien Fleury.

Ranska pelaa ottelunsa samassa lohkossa, kuin Suomi, joten Leijonien on turha lähteä kyseiseen kamppailuun takki auki. Muita B-lohkossa pelaavia ovat Kanada, Tshekki, Sveitsi, Valko-Venäjä, Norja sekä Slovenia.