Buffalo Sabresin päävalmentaja Dan Bylsman työ on ollut hakun alla jo pidemmän aikaa, sillä vaikka seura onnistuikin vahvistumaan paperilla viime kaudesta, pelasi se jälleen kerran pahasti alta lipan.

Se hankki riveihinsä kesällä muun muassa Kyle Okposon, minkä lisäksi nuori Sabres-lauma, Jack Eichel ja Rasmus Ristolainen etunenässä, oli jälleen vuotta vanhempi.

Tästäkin huolimatta pudotuspelit jäivät kauas käden ulottumattomiin, eikä parannusta tapahtunut juuri millään osa-alueella. Tämän vuoksi Sabres tiedottikin juuri, että Bylsma sekä GM:nä toimiva Tim Murray ovat vapautettu tehtävistään.

Sabresin omistajana toimiva Terry Pegula julkaisi asiasta tiedotteen Sabresin verkkosivuilla.

”Sen jälkeen, kun kävimme viime kauden läpi ja mietimme organisaation tulevaisuutta, minä ja Kim (Terryn vaimo) olemme päättäneet vapauttaa GM Tim Murrayn ja päävalmentaja Dan Bylsman tehtävistään. Haluamme kiittää Timiä ja Daniä heidän kovasta työstään ja panoksestaan, mitä he ovat seuralle pestiensä aikana antaneet. Haluamme toivottaa heille kaikkea hyvää. Olemme jo aloittaneet toimet uusien toimijoiden löytämiseksi.”