Boston Bruins kärsi viime yönä Ottawa Senatorsia vastaan tappion, sillä kanadalaisseura voitti kamppailun jatkoerän jälkeen lukemin 4-3.

Ottelun ratkaisu nähtiin, kun jatkoerää oli pelattu noin kuusi minuuttia. Tuolloin Senatorsin Bobby Ryan iski kiekon maaliin, kun Senators pelasi ylivoimaa.

Tässä vaiheessa jäähyllä istui Riley Nash, joka passitettiin boksiin väkivaltaisuudesta juuri Ryania kohtaan. Jäähyssä oli vain se ongelma, että sitä ei Bruins-leirissä sulatettu – ei etenkään päävalmentaja Bruce Cassidyn kohdalla.

Yksi suuri syy tähän oli se, että juuri ennen Nashin lyömistä Ryan taklasi häntä kyynärpäällä päähän. Joko tuomarit laskivat allensa, tai sitten tilanne jäi todella viheltämättä, mutta aivan putkeen se ei joka tapauksessa mennyt.

– Moraalitonta ja olen todella pettynyt. Tuomarit viheltävät nämä ja sen jälkeen on meidän tehtävämme tappaa jäähyt, Cassidy järkeili ESPN:n mukaan.

Cassidy ei antanut myös NESN:n mukaan kovinkaan positiivista palautetta ottelun erotuomareille.

– Se oli surkea vihellys. Ollaan nyt rehellisiä, sillä me kaikki näimme sen. En ole samaa mieltä vihellyksen suhteen, mutta he tekivät sen ja meidän olisi vain pitänyt tappaa alivoima.

Pete Blackburn

@PeteBlackburn
You don't often hear Pierre McGuire get this fired up, but he's not wrong

NHL-fanin koti: Ohjelma, tilastot, uutiset & kaikki pudotuspeleistä TÄÄLTÄ.