Carolina Hurricanesin viime vuodet eivät ole olleet helppoja, sillä joukkue pitää tällä hetkellä hallussaan NHL:n pisintä putkea ilman pudotuspelikiekkoa.

Nyt, kun se jäi jälleen kerran kevään tosipeleistä rannalle, oli se seuralle jo kahdeksas kerta peräjälkeen.

Tämä kausi oli kuitenkin monilta osin lupauksia herättävä: Jeff Skinner iski uransa parhaan maalimäärän, 37 kappaletta, ja oman läpilyöntinsä teki muun muassa Sebastian Aho.

Lisäksi seuran puolustus on eittämättä yksi liigan lahjakkaimpia, sillä joukkueen takalinjoilta löytyvät muun muassa, Justin Faulkin lisäksi, Brett Pesce, Noah Hanifin, Jaccob Slavin sekä Ryan Murphy.

Nyt suunta onkin ylöspäin, eikä muita tavoitteita enää ole, kuin paikka pudotuspeleihin. Näin uskoo myös seuran maalivahti Cam Ward, joka on sitä mieltä, että joukkueen ehdoton tavoite ensi kaudella on keväässä.

– Jos minulta kysytään, niin tulemme olemaan pudotuspeleissä ensi vuonna, muuten kautemme on pettymys. Jos olisimme pelanneet tasollamme koko kauden ajan, en edes puhuisi sinulle nyt tästä – me alamme jo valmistautumaan ensi kevään pudotuspeleihin, Ward uhosi Pro Hockey Talkin mukaan.