Pahoja ylilyöntejä tekevänä pelaajana tunnettu Tom Sestito pelasi Pittsburgh Penguinsin paidassa vasta kauden 12 ottelunsa.

Vähäisestä ottelumäärästään huolimatta Sestitolla on ollut kuitenkin riittävästi aikaa aiheuttaa sikamaisilla tempuillaan rumaa jälkeä kaukalossa.

Maaliskuussa hän nimittäin taklasi todella törkeästi Winnipeg Jetsin Tobias Enströmiä päähän, saaden siitä neljän ottelun pelikiellon, ja nyt hän teloi juuri pudotuspelipaikan varmistaneen Toronto Maple Leafsin ykkösvahdin Frederik Andersenin.

Sestito luisteli ottelun toisessa erässä maalin takaa kohti maalinedustaa ja meni aivan Andersenin maalivahdin alueen rajaa pitkin. Tämä tapahtui sillä seurauksella, että hän osui suoraan Andersenia päähän ja tanskalaisvahdin peli päättyi siihen.

Hockey Night in Canada

@hockeynight
Maple Leafs' Frederik Andersen forced out of game after hit to head
buff.ly/2oRdKBx

Hockey Night In Canadan asiantuntijana toimiva Don Cherry, johon Suomen omaa Juhani Tammista on usein verrattu, repi pelihousunsa tilanteen jälkeen. Hänen näkemyksensä mukaan Sestiton temppu oli täysin tahallinen ja kieltämättä kyseisen pelaajan historian tuntien sitä on vaikea olla allekirjoittamatta.

– Hän tiesi, mitä hän teki. Hän teki sen täysin tarkoituksella, ainakin mitä tulee minun näkemykseeni asiasta, Cherry kommentoi tilannetta suorassa lähetyksessä.

Lisää Toronto Maple Leafsin pudotuspelipaikan varmistaneesta pelistä, ja Kasperi Kapasen NHL-uran avausmaalista, täältä.