Alexander Ovechkin aiheutti runsaasti harmaita hiuksia Boston Bruinsille joukkueen viimeisessä runkosarjaottelussa.

Bruinsin runkosarjan viimeisestä ottelusta, joka oli samalla pudotuspeleihin valmistava ottelu, tuli painajaismainen. Joukkue hävisi kotonaan Washington Capitalsille lukemin 1-3 ja samalla se menetti ehdottomiin ykköspuolustajiinsa lukeutuvan Brandon Carlon sairasosastolle.

Tässä tapauksessa Bruinsin näkökulmasta tuhoa kylvi Capitals-kapteeni Ovechkin ja hänen Carloon kohdistama taklaus herätti keskustelua.

Tässä video Carlon loukkaantumiseen johtaneesta tilanteesta:

Marina Maher

@marinakmaher
Brandon Carlo slow to get up after Alex Ovechkin drives him into the boards

Bruins kertoo Carlon kärsivän ylävartalovammasta.

Sen kummempaa tietoa loukkaantumisesta ei tällä hetkellä ole tarjolla; yhtälailla on mahdollista, että kyse on loukkaantumisesta tai sitten vain varotoimenpiteestä pudotuspelejä ajatellen. Toki Bruinsin päävalmentajana toimivan Bruce Cassidyn kommentit Carlosta eivät lupaa hyvää.

– Hänen tilanteensa tullaan arvioimaan ja katsotaan sitten, että missä mennään. Tapahtumahetkellä tilanne ei näyttänyt hyvältä. En tiedä, että miten hän voi, mutta kyse on ylävartalovammasta, Cassidy totesi ESPN:n mukaan.

Carlon tilanteesta ei tuomittu rangaistusta, vaikka Cassidyn mielestä jäähy olisi ehdottomasti pitänyt antaa.

– En tykännyt siitä. En usko hänen taklanneen tarkoituksellisesti selästä. Hän (Carlo) oli haavoittuvaisessa tilanteessa ja hän syöksyi pää edellä lasiin. Joskus siitä toimitaan kaksiminuuttinen ja joskus taas viisiminuuttinen, mutta se, ettei siitä annettu mitään, oli mielestäni väärä ratkaisu.

Bruinsin tilanne alakerran osalta oli jo entuudestaan tukalaa, sillä Ottawa Senatorsia vastaan loukkaantuneen Torey Krugin, joka lukeutuu niin ikään joukkueensa ykköspuolustajiin, nähtiin kulkevan TD Gardenilla kainalosauvojen varassa.

Myös Bruins-maalilla aloittanut Anton Khudobin poistui huonovointisuuden vuoksi toisen erän jälkeen pukusuojaan ja kolmanteen erään maalille luisteli Tuukka Rask, joka piti maalinsa puhtaana, pysäyttäen kahdeksan laukausta.

Ottelussa isäntien ainokaisesta maalista vastasi Colin Miller. Vierailta verkkoja heiluttivat Marcus Johansson, Kevin Shattenkirk ja Justin Williams, joka merkkautti ottelussa tehot 1+1.

Joukkueet saattavat kohdata toisensa pudotuspelien avauskierroksella, joten nähtäväksi jää, että lähteekö joku kouluttamaan Ovechkinia kevään tosipeleissä ja miten kuumana tunteet ylipäätään käyvät tämän jälkeen.