Carolina Hurricanesin ohuet mahdollisuudet pudotuspeleihin kuihtuivat kasaan viime yönä, kun se hävisi ottelunsa Minnesota Wildia vastaan lukemin 5-3.

Mutta kuten jo todettu, olivat mahdollisuudet kevään tosipeleihin todella ohuet. Sen vuoksi menetettyä paikkaa ei Raleigh’ssa surkuteltu tuntikaupalla. Tätä myös edesauttoi erään miehen paluu kaukaloihin, mikä oli kiekkoilevalle maailmalle loistava asia.

Kyse on tietenkin Bryan Bickellistä, jolla todettiin marraskuussa MS-tauti. Pahimmillaan uran piti olla ohi, mutta mies ei lopettanut työskentelyä missään vaiheessa. Viime yönä se kauan odotettu paluu sitten vihdoinkin tapahtui.

– Sinä vain ajattelet kaikkia niitä asioita, joita olet käynyt läpi päästäksesi takaisin tähän. Ja jokaista niitä ihmistä, jotka ovat minua tukeneet. Tämä myös merkitsee paljon niille ihmisille, jotka ovat auttaneet minut tähän pisteeseen. Olen todella iloinen saadessani olla takaisin ja nyt aion ottaa asiat peli kerrallaan, Bickell kertoi ottelun jälkeen medialle, Sportsnetin mukaan.

Joukkuekaveri Lee Stempniak olikin mielissään Bickellin paluusta, ja hän kutsui tätä ”inspiraatioksi” koko muuta joukkuetta kohtaan.

– On vaikuttavaa miten kovaa hän on tehnyt töitä päivittäisellä tasolla, ja niin nopeasti diagnoosinsa jälkeen. Tarkoitan tällä sitä, että hän joutui palaamaan aluksi täysin perusasioihin, Stempniak kertoi.