Minnesota Wildilla ei nyt oikein lähde, sillä eilen illalla pelattu kamppailu Winnipeg Jetsiä tuotti seuralle jo viidennen peräkkäisen tappion.

Wild haluaisi takuuvarmasti pyyhkiä kuluvan maaliskuun kokonaan pois historian kirjoista, sillä edelliset kymmenen ottelua ovat tuottaneet sille ainoastaan kaksi voittoa ja jopa kahdeksan tappiota.

Wildin huono vire on luonnollisesti poikinut keskustelua päävalmentaja Bruce Boudreausta. Nimittäin kun mies valmensi ennen nykyistä pestiään Anaheim Ducksissa, oli ankkalaumalla paha tapa sulata aina kilpaa kevätauringon kanssa.

Nyt sama ongelma vaikuttaisi olevan sitten Wildilla. Itseasiassa eilisen tappion myötä, mikä oli Wildin viides perättäinen varsinaisella peliajalla, teki Boudreau omaa, todella kyseenalaista, historiaa.

Boudreaun valmentama joukkue ei ole nimittäin koskaan kärsinyt viittä peräkkäistä varsinaisen peliajan tappiota. Paitsi nyt.

Wildin otteluohjelma on toki ollut tappioputken aikana rankka: se alkoi Chicagosta viikko sitten, minkä jälkeen minnesotalaisryhmä matkasi Washingtoniin. Tästä matka jatkui Carolina Hurricanesin vieraaksi.

Kolmen vieraskamppailun jälkeen se pelasi yhden ottelun kotona New York Rangersia vastaan ja heti seuraavana päivänä, eli eilen, se pelasi vieraskamppailun Jetsiä vastaan.