Vancouver Canucksilla on tapana nostaa silloin tällöin yksi pelaaja tikun nokkaan ja kysellä sekä häneltä että hänen joukkuekavereiltaan kinkkisiä kysymyksiä liittyen kyseiseen pelaajaan.

Osiota voit seura Canucksin verkkosivuilta ja se on nimeltään King of the Rink. Tällä kertaa ”kaukalon kuninkaan” viitan sai ylleen suomalaishyökkääjä Markus Granlund. Häntä koskeviin kysymyksiin vastaili taasen Sven Bärtschi, Luca Sbisa sekä Ben Hutton.

Ensimmäiseksi kolmikolta kysyttiin, että mitä Granlund luultavimmin tekisi, jos hänestä ei olisi tullut kiekkoammattilaista.

Bärtschi oli sitä mieltä, että Granlundin veljesten nuorempi osapuoli olisi töissä raksalla, mutta tätä ei sveitsiläishyökkääjä osannut sen paremmin perustella.

Sbisa oli taasen sitä mieltä, että Granlund olisi loistava patjojen testaaja ja Huttonin mielipide oli se, että suomalaishyökkääjä loistaisi pokerissa. Granlundin mielestä hän olisi taasen pitäytynyt urheilun puolella, sillä jos mies ei pelaisi jääkiekkoa, olisi hän golffari.

”Jonkinlainen apina”

Seuraavaksi kysyttiin, että mikä eläin Granlund olisi. Bärtschi näkisi suomalaisen ”jonkinlaisena apinana, luultavasti simpanssina.”

Sbisalle kysymys oli helppo, sillä hän laukoi heti, että Granlund olisi laiskiainen. ”Hidas liikkeissään, aina nukkumassa ja tyhjä päästään.”

Hutton taasen kyseli haastattelijalta, että hyväksytäänkö vastaukseksi ”Granimal”, sillä se on suomalaisen lempinimi Canucksin pukukopissa. Suomalainen taasen vastasi neutraalisti olevansa mieluiten koira.

Granlundista kysyttiin vielä, että ketä julkisuudenhenkilöä hän eniten muistuttaa, ja että ketä hän ei haluaisi huonekaverikseen.

Vastaukset heittelivät Walking Deadin Zombiesta Brad Pittiin. Lisäksi on mainittava, että Granlund ei haluaisi huonekaverikseen juuri Bärtschiä. Tämä ei toisaalta tule sveitsiläiselle yllätyksenä, sillä hän vastasi itse samoin.

Voit katsoa koko videon tämän linkin takaa.