Vielä hetki sitten Arizona Coyotesin riveissä pelannut Martin Hanzal oli siirtotakarajalla kovaa valuuttaa. Tämä myös näkyi hänen hinnassaan, sillä Minnesota Wild joutui pulittamaan hänestä ja Ryan Whitesta ykkös- ja kakkoskierroksen varausvuoron.

Kauppa piti myös sisällään yhden ehdollisen varausvuoron, joka saattaa parhaassa tapauksessa muuttua vielä toiseksi kakkoskierroksen varaukseksi. Hinta. Oli. Kova.

Tähän nähden Hanzalin edesottamuksen Wildin paidassa ovat olleet kohtalaisia, mutta ei missään nimessä sitä luokkaa, mitä hinta antaisi olettaa. Takana on nyt seitsemän ottelua, jossa tshekkihyökkääjä on tehnyt tehot 0+4.

Tehotilasto on vastaavasti kahden asteen verran pakkasella, joten tämäkään huomioiden Hanzalin urakka Wildin paidassa ei ole ollut täydellinen.

Herääkö kevääseen?

Hanzal hankittiin Wildiin eritoten sitä silmällä pitäen, että hänestä tulee olemaan keväällä suuri apu. Ja näin saattaa hyvin vielä käydäkin, mutta joukkueen alku Hanzalin kanssa ei ole ollut ruusuilla tanssimista.

Hanzalin liittymisen jälkeen Wild on pelannut kahdeksan ottelua, joista se on voittanut vain neljä ja hävinnyt samaisen määrän.

Toki on otettava huomioon, että esimerkiksi eilen tshekkihyökkääjä ei ollut joukkueen kokoonpanossa sairastapauksen vuoksi.

Jääkiekko on joukkuelaji, missä ratkaisee monet useat tekijät. Hanzal hankittiin seuraan parantamaan tuloksia, mutta ainakin alun perusteella näin ei ole käynyt. Wild-fanit voivatkin vain toivoa, että GM Chuck Fletcher ei luopunut tulevaisuudesta yhden hudin vuoksi.