Ottawa Senators -hyökkääjä Clarke MacArthurilla ei ole ollut viime vuosina helppoa. Kaikki näytti vielä ennen kauden alkua hyvältä, kun hän oli palaamassa seuran vahvuuteen pitkän loukkaantumisen jälkeen.

Mutta mitä vielä. Harjoitusleirillä mies kärsi uuden aivotärähdyksen ja kausi oli ohi ennen kuin se ehti edes alkamaan. MacArthur ei halua kuitenkaan vieläkään luovuttaa, vaan hän toivoo pääsevänsä pelikuntoon tulevaksi kaudeksi.

– Tunnen itseni tarpeeksi vahvaksi, jotta voisin pelata. Tunnen oloni samaksi, kuin muutama vuosi sitten, kun tämä tapahtui edellisen kerran. Kaikki tulee takaisin mieleeni ja ainoa ajatukseni on, että haluaisin jatkaa yrittämistä. Lepään kauden lopun ajan ja katsotaan miten asiat ovat sitten, MacArthur pohti Postmedian mukaan.

”Kuka tietää?”

Kanadalaismedia The Scoren mukaan MacArthurin tila on siitä syystä hyvä, että hän ei ole kärsinyt elämää rajoittavista aivotärähdyksen jälkioireista. Tämä onkin hyvä merkki sen suhteen, että hän saattaisi hyvinkin saada vielä mahdollisuuden palata kaukaloihin.

– Tunnen, että pystyn vielä palaamaan sille tasolle missä olin. Ja haluan uskoa, että saan vielä mahdollisuuden. Kuka tietää? Nämä kysymykset kummittelivat jo viime kesänä ja tein harjoitusleirillä kaiken tarvittavan ja tunsin oloni todella hyväksi. Olin siellä toki vain lyhyen aikaa, mutta kaikkien harjotteiden aikana tunsin, että minulla on kaikki vielä tallessa.

MacArthur kärsi aivotärähdyksistä myös toissa kaudella, jolloin hän pelasi ainoastaan neljä ottelua.