Carolina Hurricanesin supertulokas Sebastian Aho oli viime yönä täysin omaa tasoaan, kun nuorukaisen joukkue kohtasi Antti Raannan New York Rangersin. Aho nimittäin keräsi tililleen tehot 2+1.

Jo totuttuun tapaan Aho oli ottelun jälkeen nöyrää poikaa, vaikka hän olikin juuri kerännyt tililleen huipputehot ja ollut suuressa osassa joukkueensa 4-3-voittoa.

Aho myös saalisti ottelussa tililleen kauden 20. maalinsa. Suomalaisnuorukainen oli vasta kauden kolmas tulokaspelaaja, joka on kyennyt iskemään kyseisen määrän täysosumia. Aiemmin merkkipaalun ovat ylittäneet, yllätys yllätys, Patrik Laine sekä Auston Matthews.

Täysosuman Aho sai kuitenkin heittää omien sanojensa mukaan tyhjiin, ja todellisen homman hoitivat ketjukaverit Elias Lindholm sekä Jordan Staal.

– Se oli hyvä taistelu Lindyltä (Lindholm). Muutama komea syöttö ja sitten sain laittaa kiekon tyhjään maaliin, Aho nöyristeli Hurricanesin verkkosivujen mukaan.

Ahon 20. maali oli kova saavutus myös siinä mielessä, että hän saalisti ensimmäisen täysosumansa vasta kauden 14. ottelussa.

– Se on mukava numero (20. maali). Ensimmäiset 20 ottelua olivat minulle todella hankalia, mutta niiden jälkeen olen mukavoitunut tällä tasolla ja löytänyt itsevarmuuden.