Dallas Stars on tällä kaudella ollut kovinkin epäonninen, mitä tulee pelaajien terveystilanteeseen. Useat joukkueen avainpelaajista ovat olleet loukkaantumisten tai erilaisten vammojen takia sivussa kaukaloista.

Nyt tuohon listaan voidaan lisätä jälleen yksi nimi, kun ranskalaishyökkääjä Antoine Roussel joutuu sivuun käsivamman takia. Roussel loukkasi kätensä blokkaustilanteessa, jossa hän sai kiekosta käteensä. Rousselin poissaolon arvioidaan vievän noin 6-8 viikkoa, joten hänen pelaamisensa enää tällä kaudella on vaakalaudalla.

Rousselin loukkaantuminen katkaisee samalla hyvin sujuneen kauden, sillä Roussel on kauden 59 otteluun tehnyt tehot 12+15=27. Rousselin piste-ennätys on vain kaksi tehopistettä enemmän, mutta näillä näkymin tämän kauden osalta tuota ennätystä ei vielä rikota.

Enemmän ärsyttäjänä tunnettu Roussel on kerännyt tehopisteiden ohella 115 jäähyminuuttia, jolla hän johtaa Starsin sisäistä jäähypörssiä.

Ales Hemskyn tilanne auki

Tsekkihyökkääjä Ales Hemskyn kausi on vasta pääsemässä kunnolla käyntiin, mutta hänen paluunsa sai valtaisan iskun torstaina. Hemsky sai kiekosta jalkaansa, ja tällä hetkellä hänen pelikuntonsa on arvoitus. Hemsky palasi kokoonpanoon torstaiksi, kun hän oli ollut sitä ennen sivussa 62 ottelua.

– Hän oli testeissä tänä aamuna (perjantaina) ja kaikki näyttivät negatiivista. Meillä on huolta siitä, antaako hänen paisunut jalkansa mahdollisuuden luisteluun ja pelaamiseen, päävalmentaja Lindy Ruff totesi NHL.comin mukaan.

Starsin kausi uhkaa jäädä runkosarjaan, sillä seura on tällä hetkellä kahdeksan pistettä viimeisestä pudotuspelipaikasta. Pelaajasiirtojen takarajalla se myi puolustaja Johnny Oduyan sekä hyökkääjä Patrick Eavesin, mikä saattaa kertoa juuri siitä, että tämän kauden osalta seura on jo luovuttanut.