Minnesota Wild kohtasi viime yön ottelussa Columbus Blue Jacketsin, joka oli parempi lukemin 1-0. Maaleilla ei siis mässäilty, mutta viihdettä ja draamaa ei ottelusta puuttunut.

Myös Wild sai kiekon kertaalleen maaliin Erik Haulan toimesta, mutta valitettavasti tämä tuomio vedettiin videotarkastuksen jälkeen takaisin. Torontosta tuli nimittäin tuomio, että kiekko on potkaistu maaliin.

Ja niinhän siinä myös kävi, mutta kiekko osui Haulan potkun jälkeen vielä Blue Jacketsin peluriin, mistä se lipui vasta maaliin. Minnesotan riveissä tuomio ei saanut kovinkaan suuria kehuja.

– Jos tuo on sääntö, se on on typerin sääntö, jonka olen ikinä kuullut. En ymmärrä, miten tuollainen sääntö voi olla olemassa. Varsinkin kun NHL yrittää saada enemmän maaleja. Tämä oli maalin peli, joten tilanne turhauttaa, Haula pihisi Star Tribunen mukaan.

Myös Boudreau lähetti terveisensä ratkaisusta vastanneille osapuolille.

– Torontoon on kaivettu kaveri kadulta, joka ei ole koskaan nähnyt jääkiekkoa, Boudreau kiehui.

Eikä siinä vielä kaikki

Haulan osuman hylkäys ei suinkaan ollut ainoa tuomariston tekemä ratkaisu, mikä sai Wildin näkemään punaista. Nimittäin seuran tuore hankinta Martin Hanzal otti ottelussa rangaistuksen aivan kolmannen erän lopussa, mikä lopetti joukkueen kirin.

Hanzal sai jäähynsä kyynerpäätaklauksesta Blue Jackets -maalivahti Sergei Bobrovskyyn, mutta tilanteessa oli Boudreaun mukaan teatteria.

– Hän heilautti päänsä taaksepäin, aivan kuin joku olisi ampunut häntä luodilla päähän. Se oli kamalaa katsottavaa.

1st Ohio Battery

@1stOhioBattery
Bob may have sold this just a little, but we don't know – maybe don't elbow the goalie when you're down a goal? #CBJ

Jokainen voi vetää videosta omat johtopäätöksensä, ansaitsiko Hanzal jäähyä vai ei. Joka tapauksessa Boudreau oli käärmeissään ottelun tuomaritoiminnasta.

– Pelasimme ottelun, jossa kaksi kärkijoukkuetta taisteli ja laittoi kaiken peliin pisteiden eteen, mutta hävisimme huonoihin vihellyksiin.