Vegas Golden Knightsista tuli muutama päivä sitten NHL:n 31. virallinen joukkue. Sillä on nyt oikeus joihinkin kauppoihin ja etenkin se odottelee vesi kielellä kesän laajennusdraftia.

GM löytyy, logo löytyy, kotihalli löytyy. Kaikki löytyvät, paitsi valmennus ja pelaajat, mutta tähänkin saadaan pian muutos.

Käytännössä tässä vaiheessa voidaan sanoa ainoastaan se, että Las Vegasissa lähes kaikki on valmista tulevalle NHL-kaudelle. Omistaja Bill Foley on kuitenkin sitä mieltä, että muutkin, kuin pelkät Las Vegasin asukkaat saavat olla valmiita NHL:n uunituoreelle joukkueelle.

– Minun tavoitteeni on tehdä joukkueesta koko Kalliovuorten alueen joukkue. Haluamme, että meidän pelejämme lähetetään Boisessa, Renossa, Salt Lake Cityssä, St. Georgessa, Utahissa, joka puolella Montanaa, Fresnossa ja San Franciscossa, Foley kertoi kunnianhimoisesti ESPN:lle.

– Joukkueen nimi on Vegas Golden Knights, mutta me olemme todellisuussa Rocky Mountain (Kalliovuoret) Golden Knights. Haluamme olla joka paikassa.