Dallasissa koettiin, tai niin ainakin uskottiin, dramaattinen hetki, kun Stars päätti kaupata Jordie Bennin Montreal Canadiensin ja samalla erottaa hänet veljestään Jamie Bennistä.

Todellisuudessa siinä ei ollut mitään dramaattista – itse asiassa päinvastoin. Se nimittäin puski läpi molempien, sekä Jamien että Jordien, kommenteista.

– Sanoin hänelle eilisiltana, että nyt hän saa olla Jordie Benn, eikä ”Jamie Bennin veli”, veljeksistä nuorempi, ja se selkeästi suurempi stara, totesi Dallas Newsille.

– Uskon, että se tulee olemaan loistava juttu hänelle, koska nyt hän voi edetä urallaan. Jään innoissani seuraamaan, että mitä tulevaisuus pitää sisällään hänelle.

Hyvin samankaltaiset olivat myös isoveli-Jordien tunteet, sillä ajoittain pikkuveljen varjossa oleminen on käynyt raskaaksi.

– Sain kuulla sitä paljon Dallasissa, siis että olen piilossa superstaran takana. Ja se on totta, sillä veljeni on huikea pelaaja. Nyt pääsen Montrealiin, jossa saan olla pelkästään Jo-Benn – enää en ole vain ”Jamie Bennin veli”.

”Nähdään keskiympyrässä”

Veljespari ei kuitenkaan halua antaa missään nimessä väärää kuvaa: He nauttivat täysin siemauksin siitä ajasta, jonka saivat pelata yhdessä. Spesiaalia siitä tekikin se, että joka vuosi jonkun nuoremman puolustajan piti syrjäyttää Jordie, mutta niin ei koskaan käynyt.

– Hän todella työskenteli itsensä läpi systeemin ja sitä oli todella hienoa seurata. Hän tekee aina kovasti hommia ja nyt hänellä on loistava mahdollisuus voittaa Stanley Cup hienossa joukkueessa ja hienossa organisaatiossa, Jamie iloitsee.

– Se oli hauskaa niin pitkään, kuin sitä jatkui. Toivotin hänelle onnea, kun hän lähti.

Tähän Jordie jatkoi.

– Tietenkin minulla on henkilökohtaiset tunnesiteet veljeeni, mutta olemme isoja poikia ja tiesimme, että näin voi käydä. Sanoin hänelle lähtiessäni, että nähdään keskiympyrässä, kun kiekko putoaa jäähän.

Ensimmäisen kerran, ja viimeisen kuluvalla kaudella, tuohon kohtaamiseen tarjoutuu mahdollisuus 29. päivä kuluvaa kuuta, kun kiekko putoaa kello 02:30 jään pintaan Montrealissa. Toivon mukaan molemmat ovat tuolloin kaukalossa ja saavat kokea ikimuistoisen kohtaamisen.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.