Minnesota Wildin jalkoihin viime yönä jäi Nashville Predators, jonka Wild onnistui kaatamaan lukemin 5-2. Kamppailu ratkesi erityisesti Wildin kakkosvitjan edesottamuksiin, mikä esiintyi ottelussa jälleen loistavasti edukseen.

Tästä oivana esimerkkinä toimii pelkästään jo hyökkäystrion tehopisteet: Jason Zucker 2+1 sekä Mikael Granlund ja Mikko Koivu 1+1 mieheen.

Itseasiassa kyseinen vitja on ollut alusta lähtien hyvässä vireessä. Se on eittämättä tällä hetkellä yksi NHL:n kuumimmista ketjuista, mutta sitä se on ollut käytännössä jo marraskuusta lähtien.

Ketju laitettiin ensimmäistä kertaa kasaan 25. marraskuuta pelattuun Pittsburgh Penguins otteluun, jonka Wild voitti lukemin 6-2. Kyseisen mittelön jälkeen Wild on pelannut 38 ottelua, joiden aikana Wildin supertrio on kerännyt yhteensä 43 maalia ja yhteensä 110 tehopistettä.

Se on noin 1.13 maalia ja 2.89 tehopistettä per ottelu. Tämä kaikki siis yhdeltä ketjulta!

Minnesota Wild PR

@mnwildPR
Since becoming a #mnwild line on Nov. 25, Zucker-Koivu-Granlund have totaled 110 points (43-67=110) and a plus-84 rating. #NHL

Koko joukkue huippuvireessä

Minnesota Wild on kerännyt tällä kaudella 58 ottelun aikana 84 pistettä, ja on ainoastaan pisteen perässä koko NHL:ää johtavaa Washington Capitalsia. Pelkästään Läntisessä konferensissa Wild on tällä hetkellä ylhäisessä yksinäisyydessä, sillä Lännen toiseksi paras joukkue, Chicago Blackhawks, on kerännyt tällä kaudella 75 pistettä.

Viimeisestä 22 ottelusta Wild on voittanut 16 kappaletta ja rikkonut jo viime kauden voittotilastonsa. Se on myöskin ainoastaan kolmen pisteen päässä viime kauden pistesaldostaan.

Minnesota Wild PR

@mnwildPR
At 39-13-6 for 84 points after 58 games, #mnwild has already surpassed its win total and is 3 points shy of point total from last season.

Kenties kaikista vakuuttavimman tilaston vuoksi joudumme palaamaan aina joulukuuhun saakka, mistä lähtien Wild on pelannut 36 ottelua. Näistä se on ottanut 31 kappaleesta vähintään yhden pisteen, joten viimeisen reilun parin kuukauden aikana joukkue on kärsinyt ainoastaan viisi pistemenetystä.