Minneosta Wild on ollut tämän kauden positiivisin yllättäjä, sillä joukkue majailee läntisen konferenssin kärkipaikalla ja näin ollen luonnollisesti myös oman divisioonansa kärjessä.

Täksi kaudeksi penkin taakse ilmestyi Bruce Boudreau, joka on pitkällä valmentajaurallaan valmentanut menestyksekkäästi muun muassa Washinton Capitalsin sekä Anaheim Ducksia.

Vaikka pudotuspelimenestys on jäänyt odotettua vaisummaksi, Boudreau on pystynyt runkosarjassa saamaan joukkueistaan kaiken irti. Sama tilanne näyttää olevan Wildin kohdalla, joka jo tässä vaiheessa kautta nousi samaan voittomäärään kuin viime kaudella.

– Se (38 voittoa) ei merkitse mitään minulle. Meillä on tällä hetkellä isompi kala kiikarissa kuin vain tuo, Boudreau totesi StarTribunelle.

Wildin koko kauden saldo on nyt 38 voittoa ja 19 tappiota, joista kuusi jatkoajan tai rankkarikisan jälkeen. Erityisesti joukkueen puolustus- sekä maalivahtipeli ovat toimineet erinomaisesti, sillä joukkue on päästänyt koko liigan toiseksi vähiten maaleja, 131 kappaletta.

Mitä tapahtuu pelaajasiirtojen takarajalla?

Wild on yhdistetty monen muun seuran tavoin useisiin pelaajiin, jotka voisivat mahdollisesti vaihtaa osoitettaan vielä tämän kevään aikana.

Seuran GM Chuck Fletcher on itse sanonut, että hän ei katso aktiivisesti markkinoita, mutta on kuitenkin valppaana, mikäli joukkueessa tapahtuu jotain sellaista, mikä vaatisi toimenpiteitä – tässä tapauksessa pelaajakauppoja.

– Mielestäni meillä on hyvää syvyyttä. Pidämme joukkueestamme ja tunnemme, että voimme kilpailla suurinta osaa joukkueita vastaan. Asiat kuitenkin muuttuvat, ja meidän täytyy pysyä hereillä, mikäli jotain kehittyy loukkaantumisten tai peliesitysten perusteella, Fletcher totesi taannoisessa ESPN.comin haastattelussa.