St. Louis Bluesista potkut äskettäin saanut Ken Hitchcock on tullut ensimmäistä kertaa julkisuuteen surkeiden uutisten jälkeen. Kokenut päävalmentaja ei kuitenkaan purkanut turhautumistaan, vaan täysin päinvastoin.

Hitchcock julkaisi tiedotteen, missä hän aluksi kertoi olevansa tyytyväinen saavutuksiinsa Bluesin peräsimessä. Tämän jälkeen huomio kiinnittyi hänen tilalleen palkattuun Mike Yeoon, jolle mies antoi ylistystä.

”Erikoiskiitos ja onnea Mike Yeolle. Mike on todellinen ammattilainen ja uskomaton tiedonlähde sekä tuki apuvalmentajilleen. Blues on nyt hyvissä ja osaavissa käsissä Miken kanssa.”

Blues pelasi Hitchcockin alaisuudessa pääasiallisesti loisteliaasti, vaikka matka keväällä tuppasikin tyssäämään usein kesken. Viime vuonna se sai kuitenkin karistettua peikon nimeltä Chicago Blackhawks, ja matkan kohti mestaruutta piti alkaa.

Matka kuitenkin tyssäsi jälleen kerran ennen finaaleja. Kaiken lisäksi Blues on pelannut tällä kaudella tuloksellisesti alle oman tasonsa, mikä laukaisikin GM Doug Armostrongin antamaan potkut hyvälle ystävälleen.