Minnesota Wildin Mikael Granlund on ollut viime aikoina erittäin hyvässä vireessä, ja hän onkin tällä hetkellä jopa 12 ottelun mittaisessa pisteputkessa.

Jos Granlund on ollut viime aikoina hyvä, niin viime yönä hän oli sen sijaan dominoiva. Suomalaislaituri iski nimittäin Vancouver Canucksia vastaan pelatussa ottelussa hattutempun, ja keräsi tähän päälle vielä yhden syöttöpisteen.

Ensimmäisessä maalissa Granlund ajoi vain maalille, ja jäi tähän odottelemaan pelivälinettä. Onneksi näin, sillä Jason Zuckerin laukaus kimposi lopulta Granlundin lapaan.

Minnesota Wild

@mnwild
Mikael Granlund with his 13th goal of the season to extend his point streak to 12 games! #MINvsVAN

Granlundin toisessa maalissa tehtiinkin sitten historiaa, sillä osuma oli suomalaisen kauden 14. Hänen aiempi yhden kauden maaliennätyksensä oli 13 osumaa, joten tämän myötä MG rikkoi oman saldonsa.

Minnesota Wild

@mnwild
Mikael Granlund just scored his 14th goal of the season, a new career high for him! #MINvsVAN

Granlundin kolmannessa osassa Jason Zucker oli jälleen suuressa roolissa. Ensiksi hän syötti Mikko Koivun maalintekopaikkaan, minkä jälkeen hän kävi hakemassa irtokiekon itselleen.

Tämän jälkeen Zucker yritti laukoa kiekon Canucksin maalia kohti, mutta tämä yritys blokattiin. Se ei kuitenkaan Wild-hyökkääjää estänyt, sillä hän sinkosi vielä kertaalleen irtokiekkoon, ja sai kun saikin tökkäistyä tämän maalin eteen saapuneelle Granlundille, joka laittoi kiekon lopulta rysään.

Minnesota Wild

@mnwild
The Finnish by Granlund tonight was excellent 👏 #MikTrick #nhlfi #mnwild

Maali-iloittelun lisäksi Granlund kunnostautui ottelussa myös siihen, josta hänet parhaiten tunnetaan: pelinrakentamiseen. Hän nimittäin antoi vielä nerokkaan syötön Mikko Koivun iskemään 5-2-osumaan.

Minnesota Wild

@mnwild
What a play by Granlund, what a Finnish by Koivu 👏 #MINvsVAN