Detroit Red Wingsin pudotuspeliputken jatkuminen on yhä tälläkin hetkellä mahdollinen, mutta vielä koskaan se ei ole näyttänyt heikolle, kuin se nyt on. Punasiivet majailee Itäisen konferenssin kolmanneksi viimeisenä, ja matkaa viivan päälle on nyt kuusi pistettä.

Mutta kuten jo todettu, mahdollisuudet pleijareihin ovat vielä olemassa. Se ei kuitenkaan enää riitä Detroitissa, jossa kevät on nähty putkeen vuodesta 1990 lähtien. Jälleenrakennuksen aika on vihdoin täällä, jos Pohjois-Amerikasta kantautuvia huhuja ja GM Ken Hollandin kommentteja on uskominen.

– Me emme aio olla tällä kertaa ostajan roolissa. Me emme aio tuhlata tulevaisuuttamme siihen, että saamme tuotua joukkueeseen jonkun pelaajan, joka tekee meistä hiukan paremman, Holland avasi Jamie and Stoney Show’ssa.

– Me joko jatkamme nykyisellä kokoonpanollamme, tai katsastamme markkinoita, josko jokin joukkue olisi kiinnostunut joistakin pelaajistamme. Nämä ovat asioita, joita aion työstää seuraavat viikot.

Usea pelaaja myynnissä

Huhut kertovat, että Red Wingsin kokoonpanosta useampi tekijä olisi myynnissä, minkä lisäksi muut seurat ovat osoittaneet kiinnostuksensa heitä kohtaan.

Red Wingsin uskotaan huhujen mukaan myyvän tällä hetkellä ainakin Thomas Vanekia, Steve Ottia, Brendan Smithiä, joiden sopimukset ovat katkolla tulevana kesänä.

Heidän lisäkseen muut seurat ovat kiinnostuneita hankkimaan riveihinsä esimerkiksi Tomas Tatarin, Tomas Jurcon sekä Gustav Nyquistin.

Holland ei kuitenkaan täysin kiistänyt sitä, etteikö hän olisi valmis vahvistamaan joukkuettaan hetimiten. Red Wingsin puolustus on kaivannut vahvistusta jo vuosikaudet, mutta vielä tänäkään päivänä seura ei ole löytänyt sopivaan vaihtokumppania.

– Jos saamme mahdollisuuden tehdä kaupan tuoda riveihimme puolustajan, joka tekee meistä paremman, historiani kertoo, että olen valmis painamaan liipaisimesta ja kauppaamaan tulevaisuuden rakennuspalikoita.

– Kuitenkin tilanne on nyt se, että en ole painanut liipaisimesta siitä syystä, että sopivaa mahdollisuutta ei ole vielä tullut eteen.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.