Viime vuoden NHL:n tähdistöviikonlopun suurimmaksi staraksi kuin puskista noussut John Scott on mukana tämänkin vuoden All Star -tapahtumassa.

Pelaajan roolissa häntä ei kuitenkaan enää nähdä, sillä yhdysvaltalaispeluri ripusti hokkarinsa naulaan lopullisesti vuoden 2016 loppupuolella.

Sen sijaan hän tulee olemaan mukana televisiolähetyksissä sekä muutamissa eri tapahtumissa, tuoden mukanaan myös hyvin pian viime All Star -tilaisuuden jälkeen syntyneet kaksostytöt.

– On omituinen fiilis palata samaan tilanteeseen uudelleen, mutta odotan sitä innolla. Tulen olemaan mukana muutamassa eri paneelissa, eri tilaisuuksissa ja tulen tekemään myös jonkin verran TV:tä, Scott kertoo tulevasta The Globe and Mailille.

– Tuomme myös pienet kaksoslapsemme mukanamme, isompien tyttöjen jäädessä kotiin, joten se tekee viikonlopusta myös hieman erilaisen.

”Kukaan tuskin odotti jotain sellaista tapahtuvan”

Mikäli joku ei muista, niin Scottin matka viime vuoden All Star -tapahtumaan sisälsi kaiken mahdollisen, kun esimerkiksi NHL yritti lahjoa hänet ilmaisella lomamatkalla, jotta hän ei osallistuisi tapahtumaan ja lisäksi NHL:n edustaja kertoi hänelle suoraan puhelimessa, miten Scottin tyttäret joutuisivat häpeämään isäänsä tähdistöviikonlopussa.

Tämä kaikki on päätynyt kirjaan, jonka Scott kirjoitti kesän aikana, ja lisäksi se on tulossa myös elokuvan muodossa valkokankaalle. Kaikesta tapahtuneesta huolimatta Scott ei koe katkeruutta.

– Koko tilanne oli omituinen ja ymmärsin eri ihmisten mielipiteet, sillä kukaan tuskin odotti jotain sellaista tapahtuvan. Ymmärrän siis miksi osa ihmisistä halusi nähdä minut pelaamassa ja ymmärrän ehdottomasti myös miksi osa ei halunnut.

– Luulen kuitenkin, että osa ihmisistä haluaisi tehdä asiat sen suhteen eri tavalla, mikäli se olisi mahdollista. Olen kuitenkin todella onnellinen, että lähdin silloin mukaan ja myös siitä, millainen kokemus siitä lopulta muodostui.

Mikäli haluat lukea John Scottin tarinan ”Viisi maalia, neljä lasta ja hemmetinmoista hauskanpitoa”, meidän kirjoittamana, pääset lukemaan sen täältä.