Minnesota Wild jatkoi vakuuttavia otteitaan viime yönä, kun se sai vastaansa Anaheim Ducksin. Ankkalauma ehti johtamaan ottelua jo lukemin 3-1. Wild iski kuitenkin päätöserässä kolmea maalia noin kahteen minuuttiin, ja marssi lopulta 5-3-voittoon.

Kamppailun ykköstähdeksi valittu Erik Haula iski ottelussa kaksi maalia. Hänen mielestään Wildin riveissä usko ei loppunut hetkeksikään.

– Mielestäni jatkoimme vain yrittämistä. Tätä on vaikea selittää, mutta tiesimme kahden erän jälkeen, että tulemme kääntämään ottelun meidän eduksemme. Heillä (Ducksilla) on kuitenkin hyvä joukkue ja olemme iloisia, että onnistuimme nousemaan heitä vastaan, Haula kertoi NHL.com:n mukaan.

Ducks-luotsi laittoi tappion lahjamaalien piikkiin

Ducksin penkin takana häärävä Randy Carlyle ei ollut tyytyväinen joukkueensa pelaamiseen, mutta itse tappion hän laski Wildin onnekkuuden piikkiin.

– Minä laittaisin heidän maalinsa lahjaosumien kategoriaan. Heidän ei tarvinnut minun laskujeni mukaan tehdä niin paljoa töitä maaliensa eteen, kuin meidän tarvitsi. Me olimme syyllisiä esimerkiksi kahdessa maalissa, kun luovuimme kiekon hallinnasta niin helposti, Carlyle kertoi.

Muut suomalaiset hyviä ja huonoja

Ottelussa Haulan lisäksi kiekkoilivat vielä Wildin Mikael Granlund sekä Mikko Koivu ja Anaheim Ducksin Sami Vatanen. Heistä jälkimmäisenä mainitun ilta oli kaikista murheellisin, sillä Vatasen tehotilasto osoitti lukemaa -4.

Granlund keräsi sen sijaan tililleen syöttöpisteen, joten hän jatkoi vakuuttavaa pisteputkeaan. Suomalainen on kerännyt edellisessä kuudessa ottelussa seitsemän syöttöpistettä.