Anaheim Ducks kohtasi viime yönä vuoden ensimmäisessä ottelussaan Philadelphia Flyersin, ja voi pojat millaisen esityksen nämä kaksi joukkuetta saivat aikaiseksi. Kamppailu venyi aina jatkoajalle saakka, missä kotijoukkue Ducks oli etevämpi, ja se voittikin ottelun lukemin 4-3 ja.

Tiukka ottelu oli kuitenkin vain pintaraapaisu siitä kokonaisuudesta, joka Anaheimissa viime yönä nähtiin. Ensinnäkin Ducks-vahti John Gibson teki kamppailussa seurahistoriaa, sillä hän otti ottelussa jopa 51 torjuntaa.

Tämä siitäkin huolimatta, että joukkueen päävalmentajana toimiva Randy Carlyle päätti ottaa hänet vaihtoon ottelun toisessa erässä. Tämä tapahtui heti sen jälkeen, kun Flyers oli tasoittanut kamppailun lukemiksi 3-3.

– Idea tässä oli se, että käytimme tilanteessa käytännössä aikalisän. Kerroin Bernierille, että hän tulisi olemaan maalilla mainoskatkoon saakka, Carlyle kertoi NHL.com:n mukaan.

Ja uskomatonta, mutta totta, Carlylen outo veto toimi. Gibson ei päästänyt tempauksen jälkeen selkänsä taakse enää maaliakaan ja otti ennätyksellisen määrän koppeja. Ilta ei siis todellakaan ollut miehen kohdalla tavanomainen.

– Tämä ei ollut sellainen ottelua, joita näet jokainen päivä, se oli nimittäin todella kova testi. On otteluita, joissa torjut vain 15 kertaa, ja joinakin iltana joudut töihin tavallista useammin, Gibson sanaili NHL.com:n mukaan.

Entäpä se Teemu Selänne?

Ja kyllä vain. Uuden vuoden kunniaksi Ducksin seuralegenda Teemu Selänne kävi piipahtamassa Anaheimin Honda Centerissä, mutta tällä kertaa hänellä ei ollut pelivarusteita päällään.

Selänne nimittäin oli zambonin kyydissä ennen ottelun alkua, mistä hän tervehti aikaisin paikalle saapuneita faneja.

Teemu Selanne ridin' dirty. #NHLDucks