NHL on julkaissut menneen viikon kolme kirkkainta tähteään. Liiga nosti Jaromir Jagrin ansaitusti ykköseksi, ei niinkään viime viikon vuoksi, vaan siksi, että mies nousi viime viikolla NHL:n kaikkien aikojen pistetilaston kakkossijalle.

Jagr on pelannut urallaan nyt 1 664 NHL:n runkosarjaottelua, joissa hän on iskenyt uskomattomat 755 maalia ja yhteensä 1 889 tehopistettä. Entinen kakkonen, Mark Messier, keräsi taasen 1 756 runkosarjaottelun aikana tehot 694+1193 (1 887).

NHL:n viikon kakkostähti olikin sitten Los Angeles Kingsiä edustava Jeff Carter, joka iski kolmeen peliin todella komeat viisi maalia. Osumien myötä Carter nousi NHL:n maalipörssin jaetulle toiselle sijalle, yhdessä Patrik Laineen ja David Pastrnakin kanssa.

NHL:n viikon kolmanneksi tähdeksi valittiin Edmonton Oilersin maalivahtina toimiva Cam Talbot. Oilers on ollut tällä kaudella erinomaisessa vireessä, ja tästä suuri kiitos menee erinomaista kautta pelaavalle Talbotille.

Myös Talbotin viime viikko oli erilainen, sillä hän torjui kolmesta pelaamastaan ottelusta kaksi voittoa. Tämän mies teki hyvin tilastoin, 92,6/2.26, joiden avulla hänet valittiin lopulta NHL:n viikon kolmostähdeksi.