Steve Downie tunnetaan kaukalossa ongelmapelaajana ja agitaattorina. 29-vuotias kanadalainen on nyt hyökännyt Twitterissä aggressiivisesti viimeisimmän seuransa Arizona Coyotesin päälle.

Downie pelasi Coyotesissa viime kaudella 26 peliä ennen kuin seura laittoi hyökkääjänsä waiver-listalle. Nyt mies päätti yllättäen sivaltaa entistä joukkuettaan saamastaan kohtelusta.

Ison osan lokaa niskaan sai Coyotesin päävalmentaja Dave Tippett.

– En ole ikinä pelannut joukkueessa, jonka paras pelaaja mursi kätensä tappelussa. Hahah, ehkä peli on muuttunut, tai sitten Tippett on idiootti, Downie avautui.

Steve Downie

@stevedownie23
4th. I've never played on a team when my best player broke his hand in a fight. Hahah the game has changed. Or tippets an idiot

– Viimeisen pelini jälkeen Coyotesissa Tippett ei antanut minun luistella neljään päivään. Ei edes aamulla.

Nauroi John Scottille

Downie ei pelkästään valittanut omaa kohteluaan. Hyökkääjä nosti esille myös toisen NHL-tappelijan John Scottin saaman kohtelun.

– Se tapa miten hän kohteli Scottia. Muistan nähneeni Tippettin nauramassa Big Johnille, joka teki älyttömästi töitä päästäkseen joukkueeseen, Downie heitti lisää vettä myllyyn.

– Ja sitten hän haluaa yhtäkkiä minut kokoonpanoonsa. V*tun luokatonta.

Steve Downie

@stevedownie23
Then he randomly wants me in his line up .. Fucking classless

Tämän hyökkäyksen myötä Downiea tuskin enää Coyotesin organisaatiossa nähdään. Saapa nähdä, mistä herra saa seuraavaksi töitä.