Edmonton Oilersin Patrick Maroonille vierasottelu St. Louis Bluesia vastaan oli todella tunteikas.

Kun Oilersin 28-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä tasoitti ottelun Bluesia vastaan, ohjaten Brandon Davidsonin laukauksen sisään, hallissa ei juuri riemunkiljahduksia kuulunut. Lukuun ottamatta yhtä riviä, jossa istui Maroonin oma poika, Anthony. Hänellä oli päällään isänsä pelipaita, ja kun maali syntyi, sai pojan hymy ja hyppiminen penkillä koko hallin loistamaan.

Pelin jälkeen Patrick liikuttui, kun häneltä kysyttiin oman pojan reaktiosta hänen maaliinsa.

– Se oli melkoisen siistiä. Ja todella tunteikasta, Maroon sanoi NHL.com:n mukaan, kyynelehtien ottelun jälkeisessä TV-haastattelussa.

– En pääse näkemään häntä (poikaani) niin hirveän paljon, joten olihan se todella erityislaatuista.

Loppuun häntä haastatellut toimittaja muistutti, että joulu on aivan oven takana ja hän pääsee viettämään enemmän aikaa Anthonyn kanssa.

– Ehdottomasti, kyynelet silmissä poistunut Patrick sai vielä sanottua loppuun.

Maroon puhui jo viime kaudella NHLPA:n sivuilla, edustaessaan vielä Anaheim Ducksia, miten vaikeaa on olla jatkuvasti tien päällä ja erossa omasta pojasta.

– Odotan aina innolla FaceTime-keskustelujamme. Sillä ei ole juurikaan merkitystä, että mistä me puhumme. Siinä on kyse vain siitä, että meillä on mahdollisuus olla yhteyksissä ja puhua siitä, miten meillä molemmilla menee elämässämme.

Sportsnet

@Sportsnet
WATCH: Patrick Maroon's post-game interview with @GenePrincipe is sure to tug on your heartstrings. sprtsnt.ca/2hl1ZfQ