Kolmelle suomalaisnuorukaiselle kova kunnianosoitus – valittiin mukaan tähdistöotteluun

© Kuva: Getty Images

Kanadan arvostetuimmat juniorisarjat, OHL, QMJHL ja WHL, muodostavat kaikki yhdessä ison kokonaisuuden, joka on nimeltään CHL. Kyseinen juniorisarja onkin maailman kovin superlupausten tuottaja, sillä esimerkiksi NHL:n nykyiset supertähdet, Sidney Crosby ja Connor McDavid ovat sarjan omaa tuotantoa.

Vuosittain CHL-joukkueista kootaan kaksi tähtinippua, jotka ovat tänä vuonna nimeltään Team Cherry ja Team Orr. Joukkueet pitävät sisällään sarjan parhaat pelaajat, ja niiden välinen ottelu on loistava ponnahduslauta kohti NHL:ää.

Tänä vuonna jopa kolme suomalaista raivasi tiensä CHL:n tähdistöotteluun. Team Cherryä tulee edustamaan puolustaja Henri Jokiharju, joka kiekkoilee WHL:n Portland Winterhawksissa.

Team Orrissa sen sijaan kiekkoilee Kingston Frontenacsin Eemeli Räsänen sekä Tri-City Americansin Juuso Välimäki.

Vain varaamattomat pelaajat

Tähdistöottelussa tulevat pelaamaan ainoastaan varaamattomat pelaajat, minkä vuoksi esimerkiksi Janne Kuokkanen on poissa laskuista.

Petrus Palmua ei sen sijaan ole varattu, mutta hän on iältään jo ”19-vuotias”, joten kyse ei ole perinteisten standardien mukaan enää todellisesta superlupauksesta.

Yksi suomalainen, joka olisi tehojensa puolesta mahtunut mukaan tähdistöotteluun, on Swift Current Broncosin Aleksi Heponiemi. Hän on pelannut tulokaskaudellaan 33 ottelua, joissa hän on kerännyt tililleen tehot 8+27.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)