New York Rangersin ja Chicago Blackhawksin välisessä ottelussa nähtiin viime yönnä pelottava tilanne, kun Rangers-puoltustaja Brady Skjei sai luistimesta kasvoihinsa.

Skjei sai vammansa kun Marian Hossan kanssa kiekkoa tavoitellut seurakaveri Kevin Hayes kaatui tilanteessa jäähän ja takana ollut Skjei sai Hayesin vasemmasta luistimesta tällin leukaansa.

Mies ei kuitenkaan kauaa kysynyt kentältä pois, sillä hän palasi kentälle vielä ottelun loppuhetkillä pienen paikkauksen kera.

Myös New York Islandersin Casey Cizikas koki kovia yön kierroksella, sillä hän joutui joukkuekaveri Anders Leen luistimen uhriksi kiekontavoittelutilanteessa ottelussa Washington Capitalsia vastaan.

Cizikas kaatui tilanteessa jäähän laitaa vasten ja Lee sekä Capitals-sentteri Nicklas Bäckström tulivat paikalle tavoittelemaan kiekkoa. Samassa rytäkässä Lee astui luistimellaan joukkuekaverinsa suojaamattomalle osalle rannetta.

Cizikas meni nopeasti pukukoppiin tapahtuman jälkeen, mutta palasi paikkausten jälkeen takaisin otteluun vain kahdeksan minuutin poissaolon jälkeen.