Minnesota Wildin ja Florida Panthersin viime yön kohtaamisesta ei lopulta muodostunut varsinaista klassikkoa, sillä Mikko Koivun, Mikael Granlundin ja Erik Haulan edustama Wild onnistui kaatamaan Aleksander Barkovin ja Jussi Jokisen Panthersin jopa lukemin 5-1.

Suomalaista pisteille pääsivät jokainen Wildia edustava, sillä Koivu sekä Haula iskivät maalin ja Granlund saalisti tililleen syötön. Haulalle osuma oli kauden viides ja Koivulle seitsemäs.

Onnistumisia laajalta rintamalta

Wildin voitosta hiukan jopa erikoisen tekee se, että kaikki viisi maalia syntyivät eri pelaajien toimesta. Koivun ja Haulan lisäksi maalipuiden väliin osuivat Zach Parise, Eric Staal sekä Jason Zucker.

– Rakastan sitä faktaa, että pystyimme jakamaan viisi maalia kolmen ketjun kesken. Sitä aina toki haluaa, että sinulla on neljä ketjua, mutta kaikkea ei voi aina saada, Wildin päävalmentajana toimiva Bruce Boudreau kertoi NHL.com:n mukaan.

Kapteeni Koivu oli ottelun jälkeen todella tyytyväinen siihen, että onnistumiset tulivat eri kavereille.

– Tämä on pitkä kausi, joten joinakin iltoina tarvitset muitakin kavereita astumaan esiin. Jos katsot ympäri liigaa, jokaisella hyvällä joukkueella on paljon syvyyttä. Nyt kun olemme terveitä, se näkyy myös meissä. Jokainen ketju oli tänään hyvä, Koivu ylisti NHL.com:n mukaan.