Los Angeles Kingsin tähtilaituri Jeff Carter antoi kovaa kritiikkiä joukkueensa otteista viimeöisen vierasottelun jälkeen, kun Kings oli hävinnyt Buffalo Sabresille maalein 6-3.

Carter teki minkä pystyi joukkueensa eteen tekemällä kaksi joukkueensa kolmesta maalista, mutta se ei riittänyt voittoon asti tällä kertaa.

– Emme me pääse playoffeihin, jos voitamme kotona, jonka jälkeen menemme vieraisiin ja pilaamme kaiken. Tämä joukkue on erittäin hauras tällä hetkellä, Carter sanoi tuohtuneena ottelun jälkeen LA Timesille.

Joukkueen kurssin käännyttävä

Carterin avautumisella on pointtinsa, sillä joukkue on kuin onkin ollut hyvä kotonaan, mutta umpisurkea vieraissa. Kotona Kingsin ottelusarake näyttää lukemia 10-4-1, jotka ovat varsin mallikkaan näköisiä lukuja.

Sen sijaan vieraspelin ottelusarake on surkea 4-8-1. Tällaisella pelillä Kings tuskin tulee kevätpelejä näkemään.

Läntinen koferenssi on vuosikaudet ollut kovatasoinen verrattuna itään (vaikka ero on kaventunut) ja Kings pitää tällä hetkellä kiinni viimeisestä villikorttipaikasta playofftaistelussa.

Carter tuskin on kovin suuri syyllinen joukkueensa ahdinkoon, sillä mies itse on Kingsin sisäisen pistepörssin kärjessä tehoin 14+10. 24 pisteen potti 28 runkosarjaotteluun on varsin suuri, sillä hänen takanansa toisena pörssissä on Tyler Toffoli, joka on jäänyt peräti kahdeksan pistettä Carterista.