Philadelphia Flyers pelasi edellisellä viikolla neljä ottelua ja onnistui voittamaan niistä jokaisen. Flyersin tehomiehenä hääri tsekkihyökkääjä Jakub Voracek, joka oli täysin pitelemätön.

Voracek merkkautti kahteen peräkkäiseen otteluun tehot 1+3 ja loistava viikko sai arvoisensa palkinnon maanantaina, kun NHL julkaisi viikon tähdet. Voracek valittiin viikon arvokkaimmaksi pelaajaksi. Hän on iskenyt nyt viimeiseen yhdeksään otteluun hurjat 15 (4+11) tehopistettä. Sattumaa tai ei, Flyers on tällä hetkellä yhdeksän ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Viime kaudella Voracekin kauden aloitus oli vaikea, sillä hän onnistui maalin teossa vasta marraskuussa ja hänen koko syksyn maalimääränsä oli vain neljä. Tämän kauden aloitus on ollut täysin päinvastainen, sillä 27-vuotias tsekkipeluri on taituroinut 31 otteluun 32 (11+21) tehopistettä. Hän on noussut tehopisteillään jo NHL:n pistepörssin jaetulle toiselle sijalle.

Antti Raanta jatkoi vahvoja esityksiään

Suomalaisväriä nähtiin jälleen kerran viikon tähdistössä, kun New York Rangersin suomalaisvahti Antti Raanta valittiin viikon kakkostähdeksi. Raanta pelasi Rangersin maalin suulla harvinaiset kolme peräkkäistä ottelua ja voitti jokaisen.

Raannan tilastot olivat viikon osalta myös vakuuttavat, sillä hän torjui kolmesta voitostaan kaksi päästämättä maaliakaan. Hänen torjuntaprosenttinsa oli huikea, 98,4, ja päästettyjen maalien keskiarvo vain 0,33 maalia ottelua kohden.

Raannan hyvät otteet ovat siivittäneet suomalaisen hyvään lentoon ja hän onkin viime aikoina pelannut Henrik Lundqvistia enemmän.

Viikon kolmostähdeksi valittiin Columbus Blue Jacketsin hyökkääjä Sam Gagner. Gagner iski viikon kolmessa ottelussa 6 (3+3) tehopistettä.