Dallas Stars ei onnistunut katkaisemaan alkuillan ottelussa Philadelphia Flyersin lentoa. Flyers oli voittanut ennen illan kamppailua peräti seitsemän ottelua putkeen ja tämän iltaisen 4-2 voiton myötä putki kasvoi kahdeksaan.

Lehtosen Stars pelasi hyvää kiekkoa kaksi ensimmäistä erää ja 55 minuutin kohdalla peli oli Starsille 2-1. Viimeiset viisi olivatkin sitten täysin päinvastaisia.

Flyers-hyökkääjä Brayden Schenn oli avauserässä tehnyt Flyersin ainokaisen osuman ja hän viimeisteli 2-2 tasoituksen ajassa 56:12. Vain 93 sekuntia myöhemmin Lehtonen joutui jälleen antautumaan, sillä Schenn täydensi hattutemppunsa johto-osumalla.

Tuon maalin jälkeen Stars ei saanut kunnon kirivaihdetta päälle ja tshekkihyökkääjä Jakub Voracek viimeisteli loppulukemat 4-2 tyhjään maaliin. Voracek toimi myös toisena arkkitehtina voitokkaassa ottelussa, sillä mies sai syöttöpisteet kaikkiin kolmeen Schnennin osumaan.

Starsin ahdinko syvenee edelleen, joskin Flyers on pelannut vahvaa kiekkoa ja tehnyt kahdeksan voitokkaan ottelunsa aikana kunnioitettavat 32 maalia, eli keskimäärin neljä maalia ottelua kohden.

Lehtonen on pelannut kauden aikana 17 ottelua, joista voittokkaita on ainoastaan kuusi. Miehen torjuntaprosentti on huono 89,5 ja päästettyjen maalienkeskiarvo 2.90.