Winnipeg Jets onnistui viime yönä yllättämään Chicago Blackhawksin, sillä kanadalaisseura oli parempi lukemin 2-1. Ottelussa ei nähty suomalaisonnistumisia, sillä Patrik Laineen kolmen kamppailun mittainen maaliputki meni viime yönä poikki.

Sen sijaan ottelussa nähtiin todella odottamaton, mutta hauska sattuma, joka vaati sen, että kaikki tähdet taivaalla olivat oikeassa asennossa.

Mistään sen suuremmasta ei ole kyse, kuin tappelusta, mutta se piti sisällään melkoisen onnekkaan sattuman.

Kaikki alkoi siitä, kun Jetsin Chris Thorburn ja Blackhawksin Jordin Tootoo päättivät tiputtaa rukkasensa ottelun avausminuuteilla.

Tarkemmin sanottuna kaksikko päätti lähteä tanssimaan, kun ottelu oli vanhentunut kahden minuutin ja 22 sekunnin verran. Kaiken lisäksi Thorburn ja Tootoo käyttävät molemmat numeroa 22, joten ainoa ”kakkonen”, mikä tilanteessa jäi uupumaan, oli toinen erä.

Itse nahistelu oli lopulta hyvinkin tasainen, sillä tohinassa olivat mukana kaksi kokenutta tappelijaa. ”Voiton” sai lopulta tililleen vierasjoukkueen Thorburn, joka sai Tootoon kanveesiin.