Winnipeg Jetsin hyökkääjä Marko Dano koki toissa yönä pelottavan tapahtuman, kun hän sai New Jersey Devilsiä vastaan pelatussa ottelussa puolustaja Kyle Quinceyn mailasta silmäänsä.

Tai no, tilanne oli pelottava ainakin ulkopuolisen silmiin, mutta slovakkihyökkääjää se ei taasen tuntunut juuri kylmäävän. Hän nimittäin julkaisi ottelun jälkeen kuvan Twitter-tilillään, missä osumaa ottanut silmä näyttää hyvinkin rajulle.

Tilanteessa kävi myös älytön mäihä sen suhteen, ettei maila osunut varsinaisesti aina silmään asti. Sen sijaan nenä on ottanut pahimman vahingon, mikä on kahdesta huonosta vaihtoehdosta paljon parempi.

Marko Dano

@Marko_Dano
Probably the best early birthday present i've ever got...finally look like real hockey player 😉💪🏼🏒🎁 #nhl #present #bday

”Komean näköinen”

Jääkiekkoilijat tunnetaan hyvin paksusta nahkastaan, eivätkä ”pienet pintanaarmut” juuri pelaajia hetkauta. Ne kun ovat ainoastaan osa lajia.

Myös Jetsin päävalmentajana toimiva Paul Maurice on asiasta samaa mieltä. Luotsi kertoi samaan syssyyn, että vamma ei ole vakava ja Dano voi jatkaa pelaamista normaalisti.

– Se on komean näköinen. Hän voi todella hyvin. Danolla on toinen tapaaminen lääkärin kanssa vain siitä syystä, että silmän kunto varmistetaan. Jos kaikki on tälläkin kertaa, ja turvotus laskee, niin kuin me uskomme, sitten hän on valmis pelaamaan, Maurice kertoi Winnipeg Sunille.